Η προετοιμασία της Ακαδημίας ΑΕΛ στην Ελλάδα (φωτογραφίες)

Οι ομάδες της ακαδημίας μας U13, U15, U17 έχουν πραγματοποιήσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας τους στο εξωτερικό και συγκεκριμένα στο αθλητικό κέντρο 3-5 πηγάδια στην Νάουσα από τις 27/8 μέχρι 5/9. Η αποστολή αποτελείτο από 59 ποδοσφαιριστές των τριών ποιο πάνω ομάδων καθώς και από τους προπονητές τους, τον προπονητή τερματοφυλάκων, τον Τεχνικό Διευθυντή της ακαδημίας Λοϊζο Μαυρουδή και τον γενικό έφορο της ακαδημίας Κώστα Λοϊζου.

Το αθλητικό κέντρο αποτελείτο από ένα μικρό αλλά ζεστό ξενοδοχείο, ένα γήπεδο ποδοσφαίρου με εξαιρετικό αγωνιστικό χώρο, ένα πλήρες γυμναστήριο καθώς και μια θερμαινόμενη πισίνα.

Οι προπονήσεις γίνονταν καθημερινά πρωί και απόγευμα σε πολύ καλή θερμοκρασία αφού το αθλητικό κέντρο βρίσκεται σε υψόμετρο 2020 μέτρα. Κατά την διάρκεια της παραμονής μας οι ομάδες μας έχουν δώσει από τρία φιλικά παιχνίδια με ομάδες Α’ Εθνικής (ΠΑΟΚ, Βέροια).

Όλοι οι ποδοσφαιριστές δούλεψαν σκληρά και με πολλή όρεξη με αποτέλεσμα οι προπονητές τους να είναι πλήρως ευχαριστημένοι από την πολύ καλή και ποιοτική δουλειά που έχει γίνει αυτές τις 10 μέρες.

Κατά την διάρκεια της παραμονής μας έχουν γίνει και δύο εκδρομές η μία στην πόλη της Βέροιας και η άλλη στην πόλη της Θεσσαλονίκης.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ