“Η ΑΕΛ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ”, είμαι εγώ, εμείς, όλοι μας!

Συνεχίζεται και σήμερα κανονικά η προπώληση των εισιτηρίων του ντέρμπι της ερχόμενης Κυριακής και ο κόσμος της ομάδας μας προσέρχεται όλο και πιο μαζικά στο Yellow Pride Cafe και στο AEL Official Shop για να αγοράσει το εισιτήριό του και να στηρίξει από την Ανατολική κερκίδα την μεγάλη μας αγάπη.

Ο κόσμος της Αθλητικής Ένωσης Λεμεσού δίνει απλόχερα εδώ και δυο μήνες τα 10 ευρώ το χρόνο και πλέον πλησιάζουμε τα 2000 μέλη στο πρόγραμμα “Η ΑΕΛ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ”!

Στο περιθώριο της προπώλησης είναι σε πλήρη λειτουργία και το νέο πρωτοποριακό πρόγραμμα της ομάδας μας με την ονομασία “Η ΑΕΛ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ”! Ο κόσμος της Αθλητικής Ένωσης Λεμεσού δίνει απλόχερα εδώ και δυο μήνες τα 10 ευρώ το χρόνο που χρειάζονται για τη συμμετοχή οποιουδήποτε (από 12 ετών και άνω) στο πρόγραμμα και πλέον πλησιάζουμε τα 2000 μέλη!

Η προσπάθεια αυτή γίνεται από την ΑΕΛ Ποδόσφαιρο ΛΤΔ για ένα και μόνο λόγο. Για να στηριχθεί το Σωματείο και τα άλλα τμήματα τόσο σε επίπεδο εγκαταστάσεων (λειτουργικότητα του Νίκος Σολομωνίδης) και επίπεδο προγραμματισμού.

Γιατί ναι! “Η ΑΕΛ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ”, είμαι εγώ, εμείς, όλοι μας!

Γραφείο Τύπου και Επικοινωνίας
ΑΕΛ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΛΤΔ