Παρουσίαση των νέων εμφανίσεων 2015-2016

Συνέχεια της συνεργασίας της ομάδας της Λεμεσού με την εταιρεία “ΑΘΛΟΚΙΝΗΣΗ”, η οποία ντύνει την ομάδα μας με μια από τις κορυφαίες Εταιρείες Αθλητικών ειδών τη NIKE!

Παρουσιάζουμε πιο κάτω μέσα από βίντεο τις εντυπωσιακές εντός και εκτός έδρας φανέλες της ομάδας μας για την περίοδο 2015-2016.

Η εντός έδρας φανέλα θα είναι κίτρινη με κάθετες ρίγες μπλε, ενώ η εκτός έδρας θα είναι για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά μαύρη με κίτρινη φωσφόρο γραμμή στα πλάγια.

Οι νέες φανέλες είναι αφιερωμένες στα 85 χρόνια ζωής της Αθλητικής Ένωσης Λεμεσού και γι’ αυτό το λόγο θα χρησιμοποιηθεί και στις δυο το επετειακό λογότυπο, ενώ στο πίσω μέρος είναι κεντημένη η ονομασία της έδρας μας, δηλαδή η λέξη “ΛΕΜΕΣΟΣ” !

Οι δυο φανέλες θα πωλούνται στο AEL Official Shop από την Τρίτη 18 Αυγούστου.

Θυμίζουμε ότι η ΑΕΛ θα αγωνιστεί για πρώτη φορά με την εντός έδρας φανέλα (κίτρινη με κάθετες ρίγες μπλε) στον αγώνα του Super Cup που θα γίνει την Τετάρτη 12 Αυγούστου στο ΓΣΠ και θα ξεκινήσει στις 20:00.

Γραφείο Τύπου και Επικοινωνίας
ΑΕΛ Ποδόσφαιρο ΛΤΔ

Παρουσίαση των νέων εμφανίσεων 2015-2016

Παρουσίαση των νέων εμφανίσεων 2015-2016Συνέχεια της συνεργασίας της ομάδας της Λεμεσού με την εταιρεία "ΑΘΛΟΚΙΝΗΣΗ", η οποία ντύνει την ομάδα μας με μια από τις κορυφαίες Εταιρείες Αθλητικών ειδών τη NIKE! Παρουσιάζουμε πιο κάτω μέσα από βίντεο τις εντυπωσιακές εντός και εκτός έδρας φανέλες της ομάδας μας για την περίοδο 2015-2016. Η εντός έδρας φανέλα θα είναι κίτρινη με κάθετες ρίγες μπλε, ενώ η εκτός έδρας θα είναι για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά μαύρη με κίτρινη φωσφόρο γραμμή στα πλάγια.Οι νέες φανέλες είναι αφιερωμένες στα 85 χρόνια ζωής της Αθλητικής Ένωσης Λεμεσού και γι' αυτό το λόγο θα χρησιμοποιηθεί και στις δυο το επετειακό λογότυπο, ενώ στο πίσω μέρος είναι κεντημένη η ονομασία της έδρας μας, δηλαδή η λέξη "ΛΕΜΕΣΟΣ" ! Οι δυο φανέλες θα πωλούνται στο AEL Official Shop από την Τρίτη 18 Αυγούστου.Θυμίζουμε ότι η ΑΕΛ θα αγωνιστεί για πρώτη φορά με την εντός έδρας φανέλα (κίτρινη με κάθετες ρίγες μπλε) στον αγώνα του Super Cup που θα γίνει την Τετάρτη 12 Αυγούστου στο ΓΣΠ και θα ξεκινήσει στις 20:00.Γραφείο Τύπου και Επικοινωνίας ΑΕΛ Ποδόσφαιρο ΛΤΔ

Posted by AEL on Monday, August 10, 2015

Μενού