ΤΣΙΡΕΙΟ ΣΤΑΔΙΟ

Η ποδοσφαιρική ομάδα της ΑΕΛ έχει ως έδρα της, μαζί με τις υπόλοιπες Λεμεσιανές ομάδες το Τσίρειο Στάδιο. Το στάδιο φέρει το επώνυμο του Πέτρου Τσίρου προς τιμή της γενναιοδωρίας του για την οικοδόμηση του σταδίου. Το γήπεδο είναι χωρητικότητας 13.000 και εγκαινιάστηκε το Μάιου του 1975 με τον αγώνα μεταξύ Εθνικής Κύπρου και Εθνικής Αγγλίας για τα προκριματικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Ποδοσφαίρου 1976.

Στο Τσίρειο Στάδιο πραγματοποιούνται συναυλίες, ορκωμοσίες νεοσυλλέκτων και άλλα γεγονότα. Έχει εύκολη πρόσβαση από το κεντρικό αυτοκινητόδρομο και απέχει μόλις λίγα λεπτά από το κέντρο της πόλης, το Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού και άλλα κεντρικά σημεία της πόλης.

ΠΡΟΠΟΝΗΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ

Η Αθλητική Ένωση Λεμεσού έχει στη διάθεσή της ένα προπονητικό κέντρο στο Τσίρειο Στάδιο Λεμεσού το οποίο έχει βελτιωθεί επανειλημμένα με δικά της έξοδα. Η ποδοσφαιρική ομάδα περνά αρκετές ώρες δουλειάς στον συγκεκριμένο χώρο. Εκτός από το ανοιχτό γήπεδο, διαθέτει και κλειστό χώρο, πλήρως εξοπλισμένο με όργανα εκγύμνασης., όπου οι ποδοσφαιριστές έχουν την ευκαιρία να γυμναστούν υπό την επίβλεψη του εξειδικευμένου τεχνικού προσωπικού της ομάδας.

Menu